Cykla med Tomas Gustafson

Intresseanmälan

Cykla med Tomas Gustafson i Fuengirola

Att cykla mountainbike på Solkusten är en fantastisk upplevelse där du möts av en  imponerande vy med bergskedjor  i norr och det glittrande Medelhavet i söder. Den varierande terrängen ger utmanande och mångsidiga turer som kommer att sätta ditt mod och din uthållighet på prov. Våra lokala guider kommer tillsammans med den forne olympiske mästaren i skridskor, Tomas Gustafsson, anpassa rutterna efter din förmåga. 

Utöver cykling kommer du få möjlighet att utforska den andalusiska kulturen och det spanska köket. För den som vill ha ytterligare träning så erbjuds även padel och cirkelfys. 

Oavsett om du är en nybörjare eller en  erfaren mountainbikecyklist kommer du njuta av det äventyr och skönhet som cykling i Fuengirola har att erbjuda. Låt oss guida dig på denna oförglömliga resa. 

Fakta

Costa del Sol är en fantastisk kustremsa i Spanien som sträcker sig från Nerja till väster till Manilva i öster. Solkusten är känt för att vara ett  avslappnat resmål, tack vare spanjorernas härliga mentalitet. När du åker till Costa del Sol passar du bäst på att ta det lugnt, träna eller bara njuta av stämningen.

Tidsskillnad

Costa del Sol och Spanien har samma tid som i Sverige.

Valuta

Euro (EUR)