Upplev padel på spanska solkusten

Är du sugen på att spela padel samtidigt som du njuter av soliga stränder, läcker mat och avkopplande stunder? Då har vi den ultimata resan för dig!

Äventyr att minnas

Robbie Adventure har i samarbete med en av Sveriges främsta padeltränare, Samuel Godberg, skapat en oförglömlig upplevelse som förenar passionen för padel med livets goda. Ta med dig en vän, din partner eller våga resa solo och bli en del av gemenskapen i en avslappnad atmosfär. För de som inte spelar padel finns det gott om möjligheter att delta i andra aktiviteter, antingen på egen hand eller tillsammans med andra, eller så kan du helt enkelt njuta av en välförtjänt stund för dig själv.

Fuengirola är en pärla belägen mellan Malaga och Marbella. Med sina 320 soldagar om året och Costa del Sols längsta strand är staden det perfekta resmålet när vintern närmar sig i Sverige.

Resor för alla

Med bekvämt gångavstånd till både stranden och stadskärnan kommer du enkelt kunna utforska härliga omgivningar och upptäcka en mängd restauranger som tillfredsställer alla smaker. Dessutom finns det gott om möjligheter till andra aktiviteter som golf, löpning, cykling och vandring i de majestätiska andalusiska bergen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren padelspelare så anpassar vi resan efter din nivå och dina behov. Vi kommer att se till att du får en givande och rolig upplevelse. Bli en del av vår unika resa och låt den spanska solkusten bli din nya bortaplan!

Instruktörer

Samuel (SGPADEL)

Samuel är en av Sveriges mest eftertraktade padeltränare. Han förstår de specifika utmaningar och behov som olika spelare kan ha och anpassar sina träningsprogram och tekniker därefter. Han är känd för sin förmåga att skapa en positiv och motiverande träningsmiljö som inspirerar sina elever att sträva efter framgång och kontinuerlig utveckling.

Aktuella resor