Om oss

Vilka är vi?

Vi är en familj som tycker om att umgås och skapa minnen med härliga människor. Sport och aktivitet har varit stor del i vårt liv och gemenskap. Eftersom vi har ett boende i Fuengirola och trivs i att vara i sol och värme bestämde vi oss för att driva aktivitetsresor till just Fuengirola med omnejd.

Vi har alla olika kunskaper och erfarenheter som gör oss till ett team som vi hoppas ska passa våra deltagare. Gemenskap och mod är det viktigaste för oss som arbetar för Robbie Adventure. Vi vet inte allt och lär oss längs vägen framåt med allt livet ger oss. Förhoppningsvis tillsammans med dig och andra härliga människor!

Vårat team

David

Drivs av positiv energi och älskar att dela med sig av det till andra i sin omgivning. David håller i kurser inom löpning och längdskidor. Han har även god erfarenhet av sälj och uthyrning av sportutrustning.

Marianne

Tidigare projektansvarig inom retail. Utbildad coach med inriktning på att vara sitt bästa jag. Människor och aktiviteter är det som driver henne till att alltid se möjligheter. Ledare inom sport och hälsa har tidigare varit en del av arbetslivet.

Stefan

Egenföretagare inom byggverksamhet. Motionerar och tävlar på elitmotionärsnivå i längdskidåkning och är i övrigt aktiv inom padel, golf, MTB, landsvägscykling, styrketräning, löpning. m.fl.

Instruktörer

Pablo

Med ett förflutet som proffsboxare är det svårt att inte träna och hålla sig i form. Personlig tränare med inriktning mot motion, hälsa och kostrådgivning. Pablos träning är både rolig, intensiv och mottot är våga utmana dig själv. Många av träningspassen sker utomhus eftersom det får oss att må riktigt bra.

Samuel

Samuel är en av Sveriges mest eftertraktade padeltränare. Han förstår de specifika utmaningar och behov som olika spelare kan ha och anpassar sina träningsprogram och tekniker därefter. Han är känd för sin förmåga att skapa en positiv och motiverande träningsmiljö som inspirerar sina elever att sträva efter framgång och kontinuerlig utveckling.

Tomas

Tomas Gustafson, en framstående svensk skridskoåkare med flera olympiska guld- och silvermedaljer samt EM-guld. Han kommer att leda cykelresor och hålla inspirerande föreläsningar som en del av dessa resor. Det erbjuder en unik möjlighet för deltagarna att uppleva fantastiska cykelturer och få insikter från en av Sveriges mest framgångsrika idrottspersonligheter.

Mikael

Golfentusiasten Mikael vår erfarna golfguide, har ägnat över fem decennier åt att spela golf på internationella banor. Med solkusten som sitt hem har han djup kunskap om områdets golfbanor. Mikael kommer att vägleda dig till de mest spektakulära golfbanorna, oavsett om du strävar efter att utvecklas som spelare eller njuta av en avkopplande runda. Med Mikael som guide är en minnesvärd golfupplevelse på solkusten garanterad.

Susanne

Mat och dryck-älskaren Susanne Med en unik förmåga att förena smaker och en gedigen erfarenhet av att utforska de finaste krogarna, är Susanne vår matinspiratör. Hennes passion för mat och vin är uppenbar genom hennes roll som utbildad sommelier och upphovmakaren till det populära Instagramkontot "Eklandersmattips". Susanne har även författat en bok där hon delar med sig av sina bästa maträtter. Under våra resor med extra fokus på mat och vin är det Susanne som leder vägen, och hon kommer att garantera att din smakresa blir njutningsfull.